no-img
فایل پرشین

تحقیق درباره آبلیمو گیری صنعتی – فایل پرشین


فایل پرشین
اطلاعیه های سایت

ادامه مطلب

DOC
تحقیق درباره آبلیمو گیری صنعتی
doc
مهر ۲۴, ۱۳۹۷
حجم فایل: 51کیلوبایت
41,000 ریال
تعداد صفحات:50
41,000 ریال – خرید

تحقیق درباره آبلیمو گیری صنعتی


تفسیر مشکل
آبلیمو گیری صنعتی
تفسیر مشکل
-چگونه تفسیر مشکل را تحلیل کنیم.
(۱-۱) انتخاب موضوع:
این محصول اکثراً در جلوی مغازه ها و فضاهای بازار مانند کاربرد دارند و بخصوص برای گرفتن آبلیمو و آبغوره از آن استفاده می شود. اکثر مراجعین خانم می باشند. محصول بسیار لخت و عریان می باشند و هیچگونه فرم خاصی برای آن قائل نشده اند و مشکلات زیادی در زمینه طراحی و فرم و آرگونومی … دارد و چون این محصول، محصولی است که مردم زیاد با آن سر و کار دارند و باعث آلودگی بصری و… می شود می تواند موضوع مناسبی برای پروژه (۱) باشد.
بررسی مفهوم و ضرورت وجودی هر یک از موضوعات مختلف: فلسفه وجودی
از قدیم مردم خود آبلیموی مورد نیازشان را تهیه می کردند که امروزه این کارها کمتر توسط خود خانواده ها انجام می شود. با پیدایش کارخانه های ابلیمو گیری این خواسته مردم، کاملاً از بین نرفت چون قیمت آبلیموی ساخت کارخانه زیاد است به همین دلید این نیاز به وجود آمد که جایی باشد تا آبلیموی مورد نیاز مردم را در حجم و سرعت زیاد و با قیمت کم تولید کند. از این رو دستگاه های موجود توسط کارگاه های صنعتی کوچک تولید و به بازار عرضه شد.
قابل ذکر است که مطمئن بودن مردم از کیفیت و تمیز بودن لیمو خود یک نکته مثبت و برتری دهنده نسبت به روش تولید کارخانه ای است.
از این وسیله برای گرفتن آبلیمو و آبغوره به نسبت تقریباً زیادی استفاده می شود. چون در کشور ما به دلیل حفظ لغت ها و فرهنگ های گذشته عادتاً به مواد طبیعی علاقه دارند پس بنابراین وجود این محصول امری ضروری است و ضرورت آن در جامعه کاملاً حس می شود.
(۳-۱) گرد آوری اطلاعات گوناگون پیرامون موضوعات انتخاب شده:
برای جمع آوری اطلاعات لازم راجع به موضوع انتخاب شده بایستی از طریق مصاحبه و گفتگو با کسانی که مستقیماًبا محصول سرو کار دارند، همچنین با کسانی که به صورت مشتری و به سراغ این محصول می آیند و همچنین از طریق کارخانجات و کارگاههای تولید این محصول و نیز منابع مانند اینترنت و … استفاده نمود.
از این دستگاه معمولاًدر فصل تابستان و پائیز که فصل لیمو ترش هستند استفاده می شود ساعت کاری با این دستگاه متغییر است و نمی توان گفت زمان و ساعت شخصی برای کار با دستگاه در طول روز تعیین کرد.
میزان ابلیموی بدست تقریباًبه ازای هر ۱ کیلو لیمو ترش ۵۰۰ گرم آبلیمو بدست می آید که البته بایستی ذکر شود که آبلیموی بدست آمده تلخ است.
از کاربران که در مورد مشکلات دستگاه سوال می شود می گفتند که دستگاه هیچ مشکلی ندارد فقط چند سال یک بار بلیرینگ آن باید عوض شود.
همچنین با توجه به اظهارات کاربران دستگاه هر هفته ۲ بار دستگاه را تمیز می کنند در حالیکه دستگاه ظاهری کاملاًکثیف و آلوده دارد.
گردآوری اطلاعات (آبلیمو گیری)
(۴-۱)ثبت درخواست ها و نظرات استفاده کنندگان:
در این مرحله بایستی با استفاده از روش های مختلف به جمع آوری اطلاعات کلی درباره موضوع انتخاب شده پرداخت پس بایستی کلیه نظرات استفاده کنندگان و مصرف کنندگان و سازندگان این محصول را از طریق مصاحبه و مشاهده استفاده کرد و ثبت نمود.
در این قسمت نظرات و خواسته های استفاده کنندگان از این محصول را یادداشت می کنیم.
۱- بدنه پوشیده تری داشته باشد.
۲- دستگاه بهداشتی باشد
۳- خروجی آن متناسب با ظروف باشد.
۴- …
(۵-۱) پالایش و دسته بندی اطلاعات براساس نوع واهمیت آن:
در این مرحله بایستی مجموع اطلاعات بدست آمده از محصول را بر اساس انواع آن ها از یکدیگر تفکیک و بترتیب اهمیت یادداشت کنیم- این محصول بدلیل استفاده در فضای آزاد ز لحاظ محیطی از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.



موضوعات :
متفرقه
برچسب‌ها :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *